Catering BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET

Een begrip in de omgeving

Voor al uw evenementen

Catering bij restaurant en lounge ‘T Oelnbret

Wij zijn verheugd om onze uitgebreide cateringdiensten aan te bieden voor al uw evenementen, groot of klein. Of het nu gaat om een intiem familiefeest, een bruisende bedrijfsborrel of een grootschalige bruiloft, bij Restaurant en Lounge ’t Oelnbret zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

We streven ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken met onze hoogwaardige cateringdiensten. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen een evenement te creëren dat uw gasten nog lang zullen herinneren.

Altijd Persoonlijk

Buffetopties

Onze buffetopties zijn ontworpen om aan diverse smaken en voorkeuren te voldoen. Van luxe seafood buffetten tot heerlijke vegetarische opties, wij bieden een scala aan gerechten die zorgvuldig zijn bereid door onze ervaren chefs.

Onze buffetten omvatten:

  • Oelnbretbuffet: Diverse warme gerechten en een aansluitend dessertbuffet
  • 3-Gangen Buffet: Diverse koude voorgerechten waaronder luxe vlees en viswaren, diverse warme hoofdgerechten en een aansluitend dessertbuffet
  • Scharrelbuffet: Diverse koude en warme gerechten tegelijk geserveerd.
  • Brunchbuffet: Brunchbuffet met diverse soorten brood, luxe beleg en verschillende warme gerechten. Inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange.
Heerlijk avondje uit

Bar en Drankjes

Bij Restaurant en lounge ’t Oelnbret begrijpen we dat goede drankjes een essentieel onderdeel zijn van elke succesvolle bijeenkomst. Daarom bieden wij verschillende baropties, compleet met een uitgebreide selectie aan drankjes:

  • Open Bar: Onbeperkt genieten van onze selectie aan wijnen, bieren en sterke dranken.
  • Cocktailbar: Een professionele barman die ter plekke de lekkerste cocktails voor uw gasten bereidt.
  • Wijnproeverij: Een exclusieve selectie van wijnen, gepresenteerd door onze sommelier.
Altijd Persoonlijk

personeel

Ons ervaren en vriendelijke personeel staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Van chefs en bedienend personeel tot barmannen en event managers, ons team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Wij bieden:

  • Gastvrije Bediening: Attente en professionele bediening die zorgt voor een perfecte gastbeleving.
  • Event Managers: Een toegewijde event manager die ervoor zorgt dat elk detail van uw evenement wordt afgestemd op uw wensen en verwachtingen.