WELKOM BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET

Een begrip in de omgeving

À la carte vanaf 17:15 uur

Menu du Chef

Laat u verrassen door onze Executive Chef Hamza Nedjaa en zijn team.

3 gangen

47.50

4 gangen

57.50

5 gangen

67.50

Bijpassend wijnarrangement

Geniet van de complete wijn-spijs ervaring met wijnen van de beroemde wijnhuizen zoals Boschendall, Antinori en Château Clarke.

Kiest u liever zelf uw wijnen uit? Wij presenteren u graag onze wijnkaart.

3 gangen

25.00

4 gangen

30.00

5 gangen

35.00

to share

Oesters

(Fines de Normandië)
Klassiek of Singapore-Vinaigrette.

4.00 / 4.50

Zuurdesem Bol

Gezouten Boeren Boter / Gerookte Boter.

5.75

Charcuterie

Selectie van dungesneden Vleeswaren.

14.50

Royal Baerii Kaviaar

(10 / 30 Gram)
Crème Fraîche – Blini’s – Bieslook – Gepofte Aardappel.

30.00 / 75.00

Voorgerechten

Carpaccio

Truffel – Pesto – Rucola – Pijnboompitten – Crema di Balsamico – Hollandse Jersey.

13.75

Jamon Iberico Bellota

Ganzenlever – Zuurdesem – Gebrande Cherry Tomaat – Gepocheerd Kwartel Ei.

17.50

Tartaar van Zeebaars

Komkommer – Kalamansi – Bali-Vinaigrette – Kokos – Limoenblad

(Signatuur van de Chef)

14.50

Geschroeide Tonijn

Spicy Ponzu – Tobiko – Wakame – Dashi – Furikake.

15.50

Tricolore van Biet

Burratina – Basilicum – Hazelnoot – Geroosterde Sesam.

13.50

Vitello Tonnato

Hollandse Garnalen – Kappertjes – Parmezaan – Kruidensla.

16.50

Oosterschelde Paling

Brioche – Eendenlever – Limoen.

17.50

Duo van Langoustine

Kombu – Bospeen – Gerookte Soja – Rettich – Bergamot.

18.75

Soepen

Indien gewenst serveren wij vers gebakken desembrood met gezouten boerenboter.

Zwolse Mosterdsoep

Buikspek – Bosui – Croutons.

7.50

Tom Kha Kai

Polderkip – Habanero – Amandel.

8.50

Bisque du Homard

Coquille – Black Tiger Gamba – Dragon – Armagnac.

15.50

Vlees Piece

Tournedos

Sauce Périgueux.

(Supplement Eendenlever) 8.50

35.50

Duo van Parelhoen

Jus van Likeur 43 & Kaneel.

27.50

Gekonfijte Runderwang

Jus van Ruby Port – Gepoft Zolderspek.

28.50

Gelakte Zwezerik

Jus van Calvados – Sjalotten.

38.75

Gevulde Varkenshaas

(’t Oelnbret Classic)

Tomaten Tapenade – Serrano – Brie – Bosui.

25.75

Steaks

Al onze steaks worden geserveerd met – Chimichurri – Bearnaise-Saus – Zwarte Knoflookboter – Truffel-Parm. Frites – Frisse Salade – Zwarte Knoflookboter.

Côte du Boeuf800 gr.   

Te bestellen v.a. 2 pers

42.50 p.p.

Tomahawk Steak – 1100 gr.

Te bestellen v.a. 2 pers

47.50 p.p.

Vis Piece

Noorse Zalm

Citrus – Dragon Beurre Blanc.

26.50

Kabeljauw

Verjus – Dille Beurre Blanc.

32.50

Rogvleugel

Ras el Hanout Beurre Blanc – Gefrituurde Kappertjes.

29.75

Vangst van de Dag

dagprijs

VEGA Piece

Thaise Groene Curry

Cashewnoot – Bloemkool – Kikkererwten – Naan – Pandan.

21.50

Rouleau van Spitskool

Aardappel – Oesterzwam – Gemarineerde Knolselderij – Miso – Sake.

22.50

Desserts

Crème Brûlée

Vanille – Tonka – Kardemon.

10.75

Exotische Verleiding

Mango – Duo van Merengue – Rode Peper – Koriander.

10.75

Blondie van Witte Chocolade

Bergamot – Pink Lady – Kletskop.

10.75

Soufflé van Pure Chocolade

Bloedsinaasappel – Cointreau – Vanille.

10.75

Selectie van Kazen

Dadel Crackers – Chutney van Vijgen – Rinse Appelstroop.

15.75