WELKOM BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET

Een begrip in de omgeving

À la carte vanaf 17:15 uur

Menu du Chef

Laat u verrassen door onze Executive Chef Hamza Nedjaa en zijn team.

3 gangen

45.00

4 gangen

55.00

Bijpassend wijnarrangement

3 gangen

25.00

4 gangen

30.00

to share

Oesters

(Fines de Normandië)
Klassiek of Singapore-Vinaigrette.

3.50 / 4.00

Zuurdesem Bol

Gezouten Boeren Boter / Basilicum Boter.

5.75

Charcuterie

Selectie van Dungesneden Vleeswaren.

14.50

Voorgerechten

Carpaccio

Truffel – Pesto – Rucola – Pijnboompitten – Crema di Balsamico – Hollandse Jersey.

12.75

Steak Tartaar

Klassiek – Avocado – Radijs – Zuurdesem.

14.50

Gepekelde Hamachi

Lavas – Karnemelk – Kruidensla – Kalamansi.

(Signatuur van de Chef)

14.50

Geschroeide Tonijn

Spicy Ponzu – Tobiko – Wakame – Dashi – Furikake.

15.50

Burrata

Gele Biet – Cherry Tomaat – Basilicum – Hazelnoot.

13.50

Coquilles

Pastinaak – Witte Chocolade – Zwarte Olijven – Dille.

16.50

Oosterschelde Paling

Brioche – Eendenlever – Limoen.

16.50

Soepen

Zwolse Mosterdsoep

Buikspek – Bosui – Huisgemaakte Croutons.

7.50

Geroosterde Pompoensoep

Creme Fraiche – Kerrie – Hollandse Garnalen.

7.50

Franse Vissoep

Zeevruchten – Dragon – Armagnac.

14.75

Vlees Piece

Hertenfilet

Jus van Ruby Port

28.75

Tournedos

Jus van Truffel.

34.75

Hollandse Eendenborst

Jus van Likeur 43.

26.50

Duo van Wildzwijn

Medaillon – Stoof – Jus van Madeira.

30.50

Gevulde Varkenshaas

Tomaten Tapenade – Serrano – Brie – Bosui.

25.75

Vis Piece

Noorse Zalm

Citrus / Dragon Beurre Blanc.

28.75

Zeetong

à La Meunière.

dagprijs

Tarbot

Bospeen / Tamarinde Beurre Blanc.

29.75

Wilde Zeebaars – Coquille – Black Tiger Gamba

Miso Beurre Blanc.

32.50

VEGA Piece

Geroosterde Bloemkool

Beurre Noisette – Basilicum – Eekhoorntjesbrood – Parmezaan – Hazelnoot.

21.75

Gepofte Knolselderij

Aardappel – Zwarte Knoflook – Pompoenpitten – Morilles.

21.75

Desserts

Huisgemaakte Crème Brûlée

Vanille – Tonka – Kardemon.

9.75

Pure Chocolade

Advocaat – Stoofpeer – Anijs.

9.75

Witte Chocolade

Yuzu – Kokos – Kletskop.

9.75

Praline Parfait

Geroosterde Noten – Karamel – Hartige Tuille – Bergamot.

9.75

Selectie van Kazen

Dadel Crackers – Chutney van Vijgen – Rinse Appelstroop.

14.75