WELKOM BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET
Een begrip in de omgeving
À la carte vanaf 17:15 uur
Menu du Chef
Laat u verrassen door onze Executive Chef Hamza Nedjaa en zijn team.
3 gangen
47.50
4 gangen
57.50
5 gangen
67.50
Bijpassend wijnarrangement
Geniet van de complete wijn-spijs ervaring met wijnen van de beroemde wijnhuizen zoals Boschendall, Antinori en Château Clarke.
Kiest u liever zelf uw wijnen uit? Wij presenteren u graag onze wijnkaart.
3 gangen
25.00
4 gangen
30.00
5 gangen
35.00
to share
Oesters
(Fines de Normandië)
Klassiek of Singapore-Vinaigrette.
4.00 / 4.50
Zuurdesem Bol
Gezouten Boeren Boter / Gerookte Boter.
5.75
Charcuterie
Selectie van dungesneden Vleeswaren.
14.50
Royal Baerii Kaviaar
(10 / 30 Gram)
Crème Fraîche – Blini’s – Bieslook – Gepofte Aardappel.
30.00 / 75.00
Voorgerechten
Carpaccio
Truffel – Pesto – Rucola – Pijnboompitten – Crema di Balsamico – Hollandse Jersey.
13.75
Jamon Iberico Bellota
Ganzenlever – Zuurdesem – Gebrande Cherry Tomaat – Gepocheerd Kwartel Ei.
17.50
Tartaar van Zeebaars
Komkommer – Kalamansi – Bali-Vinaigrette – Kokos – Limoenblad
(Signatuur van de Chef)
14.50
Geschroeide Tonijn
Spicy Ponzu – Tobiko – Wakame – Dashi – Furikake.
15.50
Tricolore van Biet
Burratina – Basilicum – Hazelnoot – Geroosterde Sesam.
13.50
Vitello Tonnato
Hollandse Garnalen – Kappertjes – Parmezaan – Kruidensla.
16.50
Oosterschelde Paling
Brioche – Eendenlever – Limoen.
17.50
Duo van Langoustine
Kombu – Bospeen – Gerookte Soja – Rettich – Bergamot.
18.75
Soepen
Indien gewenst serveren wij vers gebakken desembrood met gezouten boerenboter.
Zwolse Mosterdsoep
Buikspek – Bosui – Croutons.
7.50
Tom Kha Kai
Polderkip – Habanero – Amandel.
8.50
Bisque du Homard
Coquille – Black Tiger Gamba – Dragon – Armagnac.
15.50
Vlees Piece
Tournedos
Sauce Périgueux.
(Supplement Eendenlever) 8.50
35.50
Duo van Parelhoen
Jus van Likeur 43 & Kaneel.
27.50
Gekonfijte Runderwang
Jus van Ruby Port – Gepoft Zolderspek.
28.50
Gelakte Zwezerik
Jus van Calvados – Sjalotten.
38.75
Gevulde Varkenshaas
(’t Oelnbret Classic)
Tomaten Tapenade – Serrano – Brie – Bosui.
25.75
Steaks
Al onze steaks worden geserveerd met – Chimichurri – Bearnaise-Saus – Zwarte Knoflookboter – Truffel-Parm. Frites – Frisse Salade – Zwarte Knoflookboter.
Côte du Boeuf – 800 gr.
Te bestellen v.a. 2 pers
42.50 p.p.
Tomahawk Steak – 1100 gr.
Te bestellen v.a. 2 pers
47.50 p.p.
Vis Piece
Noorse Zalm
Citrus – Dragon Beurre Blanc.
26.50
Kabeljauw
Verjus – Dille Beurre Blanc.
32.50
Rogvleugel
Ras el Hanout Beurre Blanc – Gefrituurde Kappertjes.
29.75
Vangst van de Dag
dagprijs
VEGA Piece
Thaise Groene Curry
Cashewnoot – Bloemkool – Kikkererwten – Naan – Pandan.
21.50
Rouleau van Spitskool
Aardappel – Oesterzwam – Gemarineerde Knolselderij – Miso – Sake.
22.50
Desserts
Crème Brûlée
Vanille – Tonka – Kardemon.
10.75
Exotische Verleiding
Mango – Duo van Merengue – Rode Peper – Koriander.
10.75
Blondie van Witte Chocolade
Bergamot – Pink Lady – Kletskop.
10.75
Soufflé van Pure Chocolade
Bloedsinaasappel – Cointreau – Vanille.
10.75
Selectie van Kazen
Dadel Crackers – Chutney van Vijgen – Rinse Appelstroop.
15.75